NVIDIA GeForce Experience Hangi Kayıt Türü Kullanılmalı?

Makaleler
3
Arkadaşlar hangi durumda anlık ekran kartı performans kaybı daha az olur? Dikkat çeken anlar için sürekli bir işlem uyguluyor bu daha çok yormaz mı? Sürekli kayıt alsam daha çok performans alır mıyım?
Sistem özellikleri:
1650 Ti.
i5-10300h
16 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Experience kayıt sistemi gayet güzel. Fakat şöyle bir şey var sisteminin ucu ucuna yettiği bir oyunda ekran kaydı almanı önermem fakat senin sistemin iyi.

NVIDIA Experience kayıt sistemi gayet güzel. Fakat şöyle bir şey var sisteminin ucu ucuna yettiği bir oyunda ekran kaydı almanı önermem fakat senin sistemin iyi.

Steam PUBG oynuyorum. Şöyle bir sorunum var. Ayarlar düşükte oynadığım zaman ekran kartı kullanımı düşüyor. Buna bağlı olarak droplar ve FPS kayıpları oluyor. Orta yüksek ayarlarda stabil bir FPS değeri alıyorum. Kayıt alırken bir tık ayarları düşürmenin faydası olur mu acaba?

Steam PUBG oynuyorum. Şöyle bir sorunum var. Ayarlar düşükte oynadığım zaman ekran kartı kullanımı düşüyor. Buna bağlı olarak droplar ve FPS kayıpları oluyor. Orta yüksek ayarlarda stabil bir FPS değeri alıyorum. Kayıt alırken bir tık ayarları düşürmenin faydası olur mu acaba?

Bence orta yüksek ayarlarda oynayıp kayıt yapın. Kayıt aracının fazla bir etkisi olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı