I Dropped My Wallet Decapat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Ekran kartım yetiyor bilgisayarı. Sıfırlayınca bu hata geldi, yardım edin. Dosya Ekleri 1737757117770.png 141,1 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 I Dropped My Wallet dedi: Ekran kartım yetiyor bilgisayarı. Sıfırlayınca bu hata geldi, yardım edin. Genişletmek için tıkla... O sorun değil, ekran kartınızın desteklemediği özelliklerin göstergesidir. İlgili özelliğe tıklarsanız desteklenen ekran kartlarını listeler.
I Dropped My Wallet dedi: Ekran kartım yetiyor bilgisayarı. Sıfırlayınca bu hata geldi, yardım edin. Genişletmek için tıkla... O sorun değil, ekran kartınızın desteklemediği özelliklerin göstergesidir. İlgili özelliğe tıklarsanız desteklenen ekran kartlarını listeler.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Ocak 2025 #3 ERN DAYI dedi: O sorun değil, ekran kartınızın desteklemediği özelliklerin göstergesidir. İlgili özelliğe tıklarsanız desteklenen ekran kartlarını listeler. Genişletmek için tıkla... 3050 ekran kartında olmasından bahsediyor.
ERN DAYI dedi: O sorun değil, ekran kartınızın desteklemediği özelliklerin göstergesidir. İlgili özelliğe tıklarsanız desteklenen ekran kartlarını listeler. Genişletmek için tıkla... 3050 ekran kartında olmasından bahsediyor.
I Dropped My Wallet Decapat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 ERN DAYI dedi: O sorun değil, ekran kartınızın desteklemediği özelliklerin göstergesidir. İlgili özelliğe tıklarsanız desteklenen ekran kartlarını listeler. Genişletmek için tıkla... Hocam oluyordu önceden şimdi format attım olmamaya başladı Hazır değil diyor birde calısmıyor hocam
ERN DAYI dedi: O sorun değil, ekran kartınızın desteklemediği özelliklerin göstergesidir. İlgili özelliğe tıklarsanız desteklenen ekran kartlarını listeler. Genişletmek için tıkla... Hocam oluyordu önceden şimdi format attım olmamaya başladı Hazır değil diyor birde calısmıyor hocam
Erdem Türk Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 I Dropped My Wallet dedi: Hocam oluyordu önceden şimdi format attım olmamaya başladı. Hazır değil diyor bir de calısmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bak tıpatıp aynı sorun var bende de ya nasıl çözeceğiz çözebildin mi sen.
I Dropped My Wallet dedi: Hocam oluyordu önceden şimdi format attım olmamaya başladı. Hazır değil diyor bir de calısmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bak tıpatıp aynı sorun var bende de ya nasıl çözeceğiz çözebildin mi sen.
I Dropped My Wallet Decapat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #6 Erdem Türk dedi: Bak tıpatıp aynı sorun var bende de ya nasıl çözeceğiz çözebildin mi sen. Genişletmek için tıkla... Format atmıştım tekrar olmuştu hocam
Erdem Türk dedi: Bak tıpatıp aynı sorun var bende de ya nasıl çözeceğiz çözebildin mi sen. Genişletmek için tıkla... Format atmıştım tekrar olmuştu hocam
Erdem Türk Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 I Dropped My Wallet dedi: Format atmıştım tekrar olmuştu hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bende deneyeceğim.
I Dropped My Wallet dedi: Format atmıştım tekrar olmuştu hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim bende deneyeceğim.