NVIDIA GeForce Experience ile Alakalı Sorunlar

halilcanaka

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Arkadaşlar merhaba. Yeni temiz bir Win10 kurdum ve sadece ihtiyacım olan programları kurdum. Oyunlar akıcı ve sorunsuzdu. Sürücüler güncel olsun diye NVIDIA GeForce Experience kurdum. Kurduktan sonra optimizasyon sorunları yaşamaya başladım. Örneğin bu program ile CS:GO'da oyuna girip oyun içi görüntü ayarını düşürdüğümde ya da arttırdığımda, tam maça bağlanacağı sırada csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve PC yeniden başlatınca düzeliyor. Optimizasyon da her ayarı elle seçemiyorum. Bu nedenle oyun içi tekrar düzenlemek zorunda kalıyorum. Bu program olmasa bir sorun olur mu? Ya da sistem özelliklerim aşağıda yazıyor CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS için hangi ayarları tercih etmeliyim? Yardımcı olmak isteyen herkese şimdiden teşekkürler.

Program şart değil, eğer sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz bile. Ben kullanmıyorum mesela. Önerdiği grafik ayarları genelde performans arttırabiliyor ama elle de yapılabilen şeyler neticede.

NVIDIA GeForce Experince yazılımının optimizasyondan anladığı şey ekran kartınızın sunabileceği en yüksek ayarlara almak. Bu yüzden uygulama üzerinden oyuna ayar yapmanızı önermiyorum. Onun dışında ekran kartı sürücü güncellemelerini NVIDIA forumları üzerinden takip edebilirsiniz. Zaten güncellemeler aylık ya da iki ayda bir çıkıyor.
O programı video kaydı almıyorsanız sistemde tutmanın bir artısı yok. Ben de kullanmıyorum. Güncellemeleri NVIDIA forumu üzerinden takip ediyorum. Tarayıcı yer imlerine ekleyerek takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
İkinize de yardımlarınız için teşekkür ederim. Programı sildim ve şimdi daha stabil sorunsuz çalışıyor oyunlarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı