KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #1 İndirecekken böyle bir hata alıyorum. Bu nasıl çözülür? Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2025-03-26 saat 17.36.31_aec9412c.jpg 125,2 KB · Görüntüleme: 40
Sansar SaIvo Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 Buradan sisteminin bitine göre (X64-X86) indir. ibo126449 dedi: Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Alt görev çubuğundan belli arkadaş Windows 10 kullanıyor.
Buradan sisteminin bitine göre (X64-X86) indir. ibo126449 dedi: Windows kaç? Genişletmek için tıkla... Alt görev çubuğundan belli arkadaş Windows 10 kullanıyor.
I ibo126449 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 35 26 Mart 2025 #4 KutluYuce dedi: İndirecekken böyle bir hata alıyorum. Bu nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Sanırım bilgisayara onu indirmek için gerekli bileşenler yok . .NET Framework güncel değilse güncelle bir de. All In One Runtimes 4.6.9 Katılımsız | Full Program İndir All In One Runtimes Katılımsız, sayesinde sürekli olarak karşılaştığınız "Runtimes hatası", "0x hatası" ile başlayan hatalardan kurtulmanızı sağlar. Kendi.. www.fullprogramlarindir.net Şu paketi yükle düzelir belki. Sansar SaIvo dedi: Buradan sisteminin bitine göre (X64-X86) indir. Alt görev çubuğundan belli arkadaş Windows 10 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Onu doğru yaptığını düşünüp attım şu paketi de.
KutluYuce dedi: İndirecekken böyle bir hata alıyorum. Bu nasıl çözülür? Genişletmek için tıkla... Sanırım bilgisayara onu indirmek için gerekli bileşenler yok . .NET Framework güncel değilse güncelle bir de. All In One Runtimes 4.6.9 Katılımsız | Full Program İndir All In One Runtimes Katılımsız, sayesinde sürekli olarak karşılaştığınız "Runtimes hatası", "0x hatası" ile başlayan hatalardan kurtulmanızı sağlar. Kendi.. www.fullprogramlarindir.net Şu paketi yükle düzelir belki. Sansar SaIvo dedi: Buradan sisteminin bitine göre (X64-X86) indir. Alt görev çubuğundan belli arkadaş Windows 10 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Onu doğru yaptığını düşünüp attım şu paketi de.
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #5 Sansar SaIvo dedi: Buradan sisteminin bitine göre (X64-X86) indir. Alt görev çubuğundan belli arkadaş Windows 10 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 11 Yüklü ama dayanamadım 10'a yükseltmeye karar verdim. Deneyeceğim yine de.
Sansar SaIvo dedi: Buradan sisteminin bitine göre (X64-X86) indir. Alt görev çubuğundan belli arkadaş Windows 10 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 11 Yüklü ama dayanamadım 10'a yükseltmeye karar verdim. Deneyeceğim yine de.