S siyah7 Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 PC formatladım NVIDIA GeForce Experience indirdim ama otomatik NVIDIA App kurdu. Tekrardan GeForce Experience kurabilir miyim?
PC formatladım NVIDIA GeForce Experience indirdim ama otomatik NVIDIA App kurdu. Tekrardan GeForce Experience kurabilir miyim?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.551 Çözümler 121 20 Kasım 2024 #2 GeForce Experience'ın yerini NVIDIA App aldı. Artı 0 Eksi
Lexani31 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 Bcansiz74 dedi: GeForce Experience'ın yerini NVIDIA App aldı. Genişletmek için tıkla... Ben halen Experience kullanıyorum, bende mi sorun var hocam? Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: GeForce Experience'ın yerini NVIDIA App aldı. Genişletmek için tıkla... Ben halen Experience kullanıyorum, bende mi sorun var hocam?
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 20 Kasım 2024 #4 Lexani31 dedi: buyur dostum indirme linki Ben halen Experience kullanıyorum bendemi sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin, Nvidia APP'a geçti. Experience bir nevi kalktı, yerini Nvidia App olarak aldı. Kullanım yine aynı. Artı 0 Eksi
Lexani31 dedi: buyur dostum indirme linki Ben halen Experience kullanıyorum bendemi sorun var hocam. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin, Nvidia APP'a geçti. Experience bir nevi kalktı, yerini Nvidia App olarak aldı. Kullanım yine aynı.
Lexani31 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 Bcansiz74 dedi: GeForce Experience'ın yerini NVIDIA App aldı. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi girdim App kuruyor çok özür diliyorum. Geçen hafta girdiğimde böyle bir şey olmamıştı. Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: GeForce Experience'ın yerini NVIDIA App aldı. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi girdim App kuruyor çok özür diliyorum. Geçen hafta girdiğimde böyle bir şey olmamıştı.
KS KS S siyah7 Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #6 App için sürekli oyunlarda hata ve FPS düşürüyor diyorlar böyle bir sorunla karşılaştınızmı Artı 0 Eksi