fiwhs Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 110 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Kayıt alırken her şey normal ilerliyor ama kaydı sonlandırıp izlediğimde video izlenemez halde bozuk TV'ye benziyor. Örnek:
Kayıt alırken her şey normal ilerliyor ama kaydı sonlandırıp izlediğimde video izlenemez halde bozuk TV'ye benziyor. Örnek:
Çözüm fiwhs 8 Mart 2024 grify dedi: Aynı sorun hala bende var, eğer sorunun sebebini bulabildiyseniz söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam genel bir sorun vardı galiba son sürücü güncellemesini yaptım düzeldi.
grify dedi: Aynı sorun hala bende var, eğer sorunun sebebini bulabildiyseniz söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam genel bir sorun vardı galiba son sürücü güncellemesini yaptım düzeldi.
G grify Femtopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #2 Aynı sorun hala bende var, eğer sorunun sebebini bulabildiyseniz söylermisiniz? Artı 0 Eksi
KS KS fiwhs Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 110 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 grify dedi: Aynı sorun hala bende var, eğer sorunun sebebini bulabildiyseniz söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam genel bir sorun vardı galiba son sürücü güncellemesini yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
grify dedi: Aynı sorun hala bende var, eğer sorunun sebebini bulabildiyseniz söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam genel bir sorun vardı galiba son sürücü güncellemesini yaptım düzeldi.