FatihErdag Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #1 Programı kurmaya çalşıtığımda Windows 10 uyumlu değil diye hata alıyorum Windows'um güncel ekran kartım GeForce GT220 format atmadan önce sıkıntı yoktu formattan sonra böyle oldu.
Programı kurmaya çalşıtığımda Windows 10 uyumlu değil diye hata alıyorum Windows'um güncel ekran kartım GeForce GT220 format atmadan önce sıkıntı yoktu formattan sonra böyle oldu.
KS KS FatihErdag Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #11 THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... bi deneyeyim olursa söylerim Artı 0 Eksi
THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... bi deneyeyim olursa söylerim
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 30 Ağustos 2022 #12 FatihErdag dedi: bunu zaten indirmiştim bu ekran kartı sürücüsü kurmaya çalıştığımda win 10 uyumlu değil diyor Genişletmek için tıkla... Windows formattan sonra tüm güncellemeleri aldığından emin misiniz. Artı 0 Eksi
FatihErdag dedi: bunu zaten indirmiştim bu ekran kartı sürücüsü kurmaya çalıştığımda win 10 uyumlu değil diyor Genişletmek için tıkla... Windows formattan sonra tüm güncellemeleri aldığından emin misiniz.
KS KS FatihErdag Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #13 THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... Ana kartım Gigabyte H61M-S2PV BIOS driverını bulamadım siz bulabildiyseniz link atar mısınız? serdarim35 dedi: Windows formattan sonra tüm güncellemeleri aldığından emin misiniz. Genişletmek için tıkla... evet THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... indirdiğim klasörde fc dosyası ve autoexec ve efiflash diye 3 adet dosya var bios ekranında hangisini okutturacağım Artı 0 Eksi
THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... Ana kartım Gigabyte H61M-S2PV BIOS driverını bulamadım siz bulabildiyseniz link atar mısınız? serdarim35 dedi: Windows formattan sonra tüm güncellemeleri aldığından emin misiniz. Genişletmek için tıkla... evet THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... indirdiğim klasörde fc dosyası ve autoexec ve efiflash diye 3 adet dosya var bios ekranında hangisini okutturacağım
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #14 FatihErdag dedi: Ana kartım Gigabyte H61M-S2PV BIOS driverını bulamadım siz bulabildiyseniz link atar mısınız? evet indirdiğim klasörde fc dosyası ve autoexec ve efiflash diye 3 adet dosya var bios ekranında hangisini okutturacağım Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam. YouTube dan yardım alın. Artı 0 Eksi
FatihErdag dedi: Ana kartım Gigabyte H61M-S2PV BIOS driverını bulamadım siz bulabildiyseniz link atar mısınız? evet indirdiğim klasörde fc dosyası ve autoexec ve efiflash diye 3 adet dosya var bios ekranında hangisini okutturacağım Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum hocam. YouTube dan yardım alın.
KS KS FatihErdag Decapat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #15 THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı Başka çözümü var mı Son düzenleme: 30 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
THaless dedi: BIOS'u güncelleyin. Arkadaşımda da aynı sorun vardı. BIOS'u güncelleyerek çözdü. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı Başka çözümü var mı
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 31 Ağustos 2022 #16 FatihErdag dedi: Maalesef olmadı Başka çözümü var mı Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartının değişmesi gerekiyor artık. En garantili çözüm. Artı 0 Eksi
FatihErdag dedi: Maalesef olmadı Başka çözümü var mı Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartının değişmesi gerekiyor artık. En garantili çözüm.