LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 30 Mart 2022 #1 NVIDIA GeForce Experience üzerinden video kaydı alıyorum. Masaüstü sesini kaydediyor ama mikrofon sesini kaydetmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2022
NVIDIA GeForce Experience üzerinden video kaydı alıyorum. Masaüstü sesini kaydediyor ama mikrofon sesini kaydetmiyor.
Çözüm LyXSxr 26 Eylül 2025 KayJs dedi: Acaba sorunu çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Sil yukle yaptim oyle cozuldu.
Ludano Femtopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #2 Geforce Experiences açıkken Alt+Z yap ayarlardan Ses sekmesine gir, büyük ihtimalle mikrofonun seçili değil. Artı 0 Eksi
Geforce Experiences açıkken Alt+Z yap ayarlardan Ses sekmesine gir, büyük ihtimalle mikrofonun seçili değil.
KS KS LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 14 Nisan 2022 #3 Ludano dedi: Geforce Experiences açıkken Alt+Z yap ayarlardan Ses sekmesine gir, büyük ihtimalle mikrofonun seçili değil. Genişletmek için tıkla... Seçili. Artı 0 Eksi
Ludano dedi: Geforce Experiences açıkken Alt+Z yap ayarlardan Ses sekmesine gir, büyük ihtimalle mikrofonun seçili değil. Genişletmek için tıkla... Seçili.
KayJs Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2025 #4 LyXSxr dedi: Seçili. Genişletmek için tıkla... Acaba sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
KS KS LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 26 Eylül 2025 #5 KayJs dedi: Acaba sorunu çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Sil yukle yaptim oyle cozuldu. Artı 1 Eksi Çözüm