Murat Soydemir Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 NVIDIA GeForce Experience olmadan da driveri güncellediğimiz bir uygulama vardı forumda onu bulamadım kaldırıldı mı? Bilen varsa paylaşabilir mi?
NVIDIA GeForce Experience olmadan da driveri güncellediğimiz bir uygulama vardı forumda onu bulamadım kaldırıldı mı? Bilen varsa paylaşabilir mi?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Uygulamaya gerek yok driver buradan manuel olarak ekran kartını girip indirebilirsin, bir ara GeForce ex. İndirilsin mi diyor hayır de geç.
Uygulamaya gerek yok driver buradan manuel olarak ekran kartını girip indirebilirsin, bir ara GeForce ex. İndirilsin mi diyor hayır de geç.
Dangerous engineer Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 8 Haziran 2024 #3 Murat Soydemir dedi: NVIDIA GeForce Experience olmadan da driveri güncellediğimiz bir uygulama vardı forumda onu bulamadım kaldırıldı mı? Bilen varsa paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sitesinden manuel indirebilirsin.
Murat Soydemir dedi: NVIDIA GeForce Experience olmadan da driveri güncellediğimiz bir uygulama vardı forumda onu bulamadım kaldırıldı mı? Bilen varsa paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sitesinden manuel indirebilirsin.
D dovahkiin1103 Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Bu siteden manuel olarak indirebilirsiniz.