onurxdf Yoctopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Ne yapmam lazım spam klasörü falan yazılmış oralarda da yok direkt mesaj gelmemiş.
Gokasukaru Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 390 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 onurxdf dedi: Ne yapmam lazım spam klasörü falan yazılmış oralarda da yok direkt mesaj gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu ara sıra. 1 gün sonra gelen maillerden bıktım. Sunucuları mı kötü desem NVIDIA gibi bir markanın sunucusu neden kötü olsun ki. Artı 0 Eksi
onurxdf dedi: Ne yapmam lazım spam klasörü falan yazılmış oralarda da yok direkt mesaj gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu ara sıra. 1 gün sonra gelen maillerden bıktım. Sunucuları mı kötü desem NVIDIA gibi bir markanın sunucusu neden kötü olsun ki.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #3 Android kullanıyorsanız Experience'ye Google hesabınızla giriş yapın. Telefona onay mesajı gelince kabul edin. Ardından hemen mail geliyor. 2 gün önce bu şekilde sorunsuzca yaptım. Artı 0 Eksi
Android kullanıyorsanız Experience'ye Google hesabınızla giriş yapın. Telefona onay mesajı gelince kabul edin. Ardından hemen mail geliyor. 2 gün önce bu şekilde sorunsuzca yaptım.