Nvidia Geforce Experience optimize sorunu

samtaylor

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTX 1060 6GB ekran kartım var birkaç defa silip yüklemem rağmen formata rağmen Nvidia Geforce Experience 1-2 oyun hariç 7-8 oyunumu optimize edemiyor. Bu oyunlara dahil olanlar Battlefield 1, Witcher 3, The Division, Rise of The Tomb Raider. Sebebi nedir? İşlemcim Ryzen 5 1600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben pek kullanmıyorum onların optimize etmesini. Çok bir şey bilmene gerek yok bu konuda. Ekran kartın ve işlemcin gayet güzel, yüksek-ultra ayarlarda bir ayar seç kendine takıl öyle derim ben.
Soruna gelince de, bazen oyunu aç-kapa yapınca optimize edilebilir hale geliyordu ama.

Bana kalırsa bu programı kullanmayın.

NetLimiter, cFosSpeed gibi programlar Ping'i nasıl düşürmüyorsa GeForce Experience'in de en verimli anlarında bile bir şeyleri optimize ettiği yok.

GPU profillerini düzenlemede iyi bir araç olması, ShadowPlay hizmeti ve sürücü güncelleme hatırlatması yapması güzel özellikler, bunlar ayrı.

Yine de sizin için BF1 ve Witcher 3 optimizasyonu sıkıntısı konusunda biraz gezinti yaptım. Birçok kullanıcı durumu kabullenmiş.

Zira optimize etseler bile oyuna girdiklerinde ayarların eski haline geldiğini belirtmişler.

Haliyle optimize edildiğini düşündüğünüz oyunları da bir check etmenizi öneririm.

Öte yandan bahsettiğiniz oyunlarla ilgili yerli ve yabancı forumlarda ve teknik destek sitelerinde açılan başlıklarda büyük bir yanıtsızlık söz konusu. Büyük bir muammalık atmosferi var.

Bu normal değil. Bu şu anlama gelir. GeForce Experience, söylendiği kadar kaliteli bir program değil. Tabir-i caizse saçma sorunlar çıkarıyor.

Dediğim gibi. Sisteminiz de iyi. Hiç kullanmayın. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa bu programı kullanmayın.

NetLimiter, cFosSpeed gibi programlar Ping'i nasıl düşürmüyorsa GeForce Experience'in de en verimli anlarında bile bir şeyleri optimize ettiği yok.

GPU profillerini düzenlemede iyi bir araç olması, ShadowPlay hizmeti ve sürücü güncelleme hatırlatması yapması güzel özellikler, bunlar ayrı.

Yine de sizin için BF1 ve Witcher 3 optimizasyonu sıkıntısı konusunda biraz gezinti yaptım. Birçok kullanıcı durumu kabullenmiş.

Zira optimize etseler bile oyuna girdiklerinde ayarların eski haline geldiğini belirtmişler.

Haliyle optimize edildiğini düşündüğünüz oyunları da bir check etmenizi öneririm.

Öte yandan bahsettiğiniz oyunlarla ilgili yerli ve yabancı forumlarda ve teknik destek sitelerinde açılan başlıklarda büyük bir yanıtsızlık söz konusu. Büyük bir muammalık atmosferi var.

Bu normal değil. Bu şu anlama gelir. GeForce Experience, söylendiği kadar kaliteli bir program değil. Tabir-i caizse saçma sorunlar çıkarıyor.

Dediğim gibi. Sisteminiz de iyi. Hiç kullanmayın. :D
Öncelikle teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Sadece sorunu merak ettim ve konu açtım. Geforce Experience'tan optimize etmiyorum zaten ayarları manuel olarak kendim yapıyorum. Sadece sıkıntıyı bilmek istedim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı