NVIDIA GeForce Experience Otomatik Kaydetme

RyseTheCrazy

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel CORE i7 7700 3.60 GHz / MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G GDDR5 192 Bit / (8x2) 16 GB HI-LEVEL DDR4 2133 MHz / 1 TB WD BLUE SATA / Cooler Master K350 600W / ASUS H110M-D 2133 MHz DDR4 1151 ATX
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Rainbow Six Siege oynarken her oyuna girdiğimde GeForce Experience'ın otomatik olarak kayda başlamasını istiyorum sizce böyle bir şey mümkün mü? Mümkün ise nasıl yapabilirim anında yeniden oynatma seçeneğini açtığımda her önemli bir sahnede tek tek kaydetmem gerekiyor ki açıkçası hiç uğraşamam yani benim buradaki ana amacım kısayol tuşlarını kullanmadan çekim işlemlerini sağlamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ShadowPlay kullanmıyorum ama şu şekilde bir özellik buldum. Rainbow'da çalışmıyorsa oto kayıt için başka bir seçenek olduğunu sanmıyorum.

PUBG, Fortnite gibi bazı oyunlardan alışık olduğumuz killeri, ölümleri otomatik kaydeden bir seçenek olur, burayı aktifleştirmezseniz otomatik kaydı yapmaz.

Peki oyuna girdiğimiz gibi otomatik kayıt yapan bir program var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…