Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Uygulamadan oturum açmayı denediğimde ekteki hata mesajı çıkıyor. Siteden oturum açabiliyorum. Bu durumu ilk defa yaşıyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.
Uygulamadan oturum açmayı denediğimde ekteki hata mesajı çıkıyor. Siteden oturum açabiliyorum. Bu durumu ilk defa yaşıyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.388 Çözümler 70 Yer Istanbul 12 Kasım 2020 #2 Google ile veya normal yolla oturum açarken oluyordu bu. İki yöntem var. İkisinden birinin çalışması gerekiyor. Bende de aynı sorun oldu.
Google ile veya normal yolla oturum açarken oluyordu bu. İki yöntem var. İkisinden birinin çalışması gerekiyor. Bende de aynı sorun oldu.
Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 V. Scaletta dedi: Google ile veya normal yolla oturum açarken oluyordu bu. İki yöntem var. İkisinden birinin çalışması gerekiyor. Bende de aynı sorun oldu. Genişletmek için tıkla... Normal yol ne peki?
V. Scaletta dedi: Google ile veya normal yolla oturum açarken oluyordu bu. İki yöntem var. İkisinden birinin çalışması gerekiyor. Bende de aynı sorun oldu. Genişletmek için tıkla... Normal yol ne peki?
SheLbii Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Keşke yolları da yazsaydın
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.388 Çözümler 70 Yer Istanbul 14 Şubat 2021 #5 SheLbii dedi: Keşke yolları da yazsaydın Genişletmek için tıkla... Yazmışım zaten Google ile oturum açabilirsin veya normal yol ile açabilirsin. İki şekilde oturum açılabilir.
SheLbii dedi: Keşke yolları da yazsaydın Genişletmek için tıkla... Yazmışım zaten Google ile oturum açabilirsin veya normal yol ile açabilirsin. İki şekilde oturum açılabilir.
Sezer T Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #6 NVIDIA'nın sitesinden üyelik oluştur, üyeliğini aktif et uygulamadan giriş yap. Bu şekilde yapınca açılıyor.
NVIDIA'nın sitesinden üyelik oluştur, üyeliğini aktif et uygulamadan giriş yap. Bu şekilde yapınca açılıyor.