S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 11 Nisan 2015 #1 Nvıdıa GeForce Experience C'ye kurulu fakat oyunlar D'ye acaba bu yüzden oyunlarımı görmüyor olabilir mi ? Oyunlarımı görmesi için ne yapmam lazım ?
Nvıdıa GeForce Experience C'ye kurulu fakat oyunlar D'ye acaba bu yüzden oyunlarımı görmüyor olabilir mi ? Oyunlarımı görmesi için ne yapmam lazım ?
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2015 #2 Geforce Experience -> Oyunlar'a gir. Sağ tarafta "+" ikonu var. Tıkladıktan sonra D diskini seç.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 11 Nisan 2015 #3 Mehmet_M dedi: Geforce Experience -> Oyunlar'a gir. Sağ tarafta "+" ikonu var. Tıkladıktan sonra D diskini seç. Genişletmek için tıkla... Malesef öyle bir şey yok. Sorunu çözdüm. Tercihler>Oyunlar>Sağ tarafta bulunan + işaretine tıklayıp D'yi seçtim ve oyunlarımı buldu. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2015
Mehmet_M dedi: Geforce Experience -> Oyunlar'a gir. Sağ tarafta "+" ikonu var. Tıkladıktan sonra D diskini seç. Genişletmek için tıkla... Malesef öyle bir şey yok. Sorunu çözdüm. Tercihler>Oyunlar>Sağ tarafta bulunan + işaretine tıklayıp D'yi seçtim ve oyunlarımı buldu.