NVIDIA GeForce Experience sistem ayarları nasıl olmalı?

sofi34

Femtopat
NVIDIA'nın uygulamasında sistem kısmında maksimum voltaj ayarını %100'e çekmiştim ve bu konuyu internette biraz araştırmama rağmen bir şey bulamadım. Şu an geri çekmekten de imtina ediyorum. Ayarlar nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA'nın uygulamasında sistem kısmında maksimum voltaj ayarını %100'e çekmiştim ve bu konuyu internette biraz araştırmama rağmen bir şey bulamadım. Şu an geri çekmekten de imtina ediyorum. Ayarlar nasıl olmalı?

Nvidia uygulamasında performans ayarlarını taradıkdan sonra, uygulama base clock'a oveclock yaptı +100 mhz ekledi. Sonra ekran kartım %1 kullanımda dahi 50 derecelere çıktı ve ekran kartı fanları hiç durmadığı gibi RPM değerleri oldukça yükseldi. Uygulamadan ayarları standart hale getirdikten sonra ancak kart normale döndü. 3-5 FPS için bu uygulama üzerinden ayarları değiştirmeye gerek yok. MSI afterburner vb. birçok uygulama daha güvenli, ince ayarlar yapmaya imkan veriyor.

NVIDIA uygulamasında performans ayarlarını taradıktan sonra, uygulama base Clock'a oveclock yaptı +100 MHz ekledi. Sonra ekran kartım %1 kullanımda dahi 50 derecelere çıktı ve ekran kartı fanları hiç durmadığı gibi RPM değerleri oldukça yükseldi. Uygulamadan ayarları standart hale getirdikten sonra ancak kart normale döndü. 3-5 FPS için bu uygulama üzerinden ayarları değiştirmeye gerek yok. MSI Afterburner vb. birçok uygulama daha güvenli, ince ayarlar yapmaya imkan veriyor.

Merhaba. Cevabınız için teşekkürler. Peki bunun standartı nedir? Geri yükle dediğim zaman kendi ayarına dönmüş olur mu? Geri yükle dediğim zaman da 0'a dönüyor ancak %0 da mıydı hatırlayamıyorum belki o ayarda benim yüzümden bir kayıt oluşturmuştur. Bilginiz var mı acaba bunun normali nedir?

Merhaba. Cevabınız için teşekkürler. Peki bunun standartı nedir? Geri yükle dediğim zaman kendi ayarına dönmüş olur mu? Geri yükle dediğim zaman da 0'a dönüyor ancak %0 da mıydı hatırlayamıyorum belki o ayarda benim yüzümden bir kayıt oluşturmuştur. Bilginiz var mı acaba bunun normali nedir?
Nvidia app. hala yeni bir uygulama. Ben ayarları sıfırladığımda ve tik'i kaldırdığımda standart ayarlarına döndü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı