Nvidia Geforce Experience Siyah Ekran Sorunu

Mustafa_35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar 18.01.2018 tarihinde cihazımın ekran kartı sürücüsünü güncelledim ve cihazım kurulumdan sonra cihazı tekrar başlatmamı istedi. Sonra cihazı yeniden başlattım ve o zamandan bu yana paylaştığım ekran görüntüsündeki gibi siyah ekran olarak kalıyor. Ayrıca bilgisayardan Nvidia ile ilgili ne kadar dosya varsa sileyim temiz kurulum yapayım dedim fakat yine ekran görüntüsünde paylaştığım gibi Nvidia physX silinmiyor. Bunun dışında internetten en son sürüm olan Nvidia Geforce Experience 3.12.0.84 sürümü indirdim kurdum fakat sorun çözülmedi. Bunu nasıl halledebilirim? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler sorunu çözdüm. Cevap geç yazma sebebi hatalı yazımdan dolayı yazmam engellenmişti. Sonrası vakit bulamadım. İlginiz için teşekkür ederim. İşe yaradı.

Sorunu geforce experience ve bütün sürücülerini kaldırarak yani herşeyi temizleyip baştan kurarak çözdüm. Başka türlü düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…