Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 26 Ekim 2018 #1 Nvidia GeForce Experience something went wrong try restarting sorununu nasıl çözebilirim? Birçok yöntem denedim, örneğin sildim tekrar yükledim ve Nvidia Telemetry Container kullanıcı kısmını düzeltim. @Recep Baltaş @Asım Demir @MWarfare
Nvidia GeForce Experience something went wrong try restarting sorununu nasıl çözebilirim? Birçok yöntem denedim, örneğin sildim tekrar yükledim ve Nvidia Telemetry Container kullanıcı kısmını düzeltim. @Recep Baltaş @Asım Demir @MWarfare
SHEVENN Decapat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 6 27 Ekim 2018 #2 aynısı bende de var şuan gitmiyor yeni oldu @Recep Baltaş @Asım Demir @MWarfare lütfen destek abi
Z zamanbuba Megapat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #4 SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BU VİDEOYU İZLEYİN TEKER TEKER UYGULAYIN.
SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BU VİDEOYU İZLEYİN TEKER TEKER UYGULAYIN.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 28 Kasım 2018 #5 zamanbuba dedi: SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BU VİDEOYU İZLEYİN TEKER TEKER UYGULAYIN. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü zaten.
zamanbuba dedi: SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BU VİDEOYU İZLEYİN TEKER TEKER UYGULAYIN. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü zaten.