ZepHizard Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Yeni aldığım bilgisayarda güncel NVIDIA Studio driverı vardı, ben de GeForce Experience'dan Game Ready sürücüsünu indirip temiz kuruluma tikladim. Fakat ekran yanıp sönmeye başladı ve düzelmedi. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Yeni aldığım bilgisayarda güncel NVIDIA Studio driverı vardı, ben de GeForce Experience'dan Game Ready sürücüsünu indirip temiz kuruluma tikladim. Fakat ekran yanıp sönmeye başladı ve düzelmedi. Ne yapmalıyım?
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Hocam hayırlı olsun, DDU indinrin ve güvenli moda geçin ardından DDU ile mevcut driver kaldırıp son sürümü kurun. Artı 0 Eksi
Hocam hayırlı olsun, DDU indinrin ve güvenli moda geçin ardından DDU ile mevcut driver kaldırıp son sürümü kurun.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2023 #3 Güncelleme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Olmazsa DDU ile grafik sürücüsünü silip önceki veya güncel sürümü kurun. Artı 0 Eksi
Güncelleme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Olmazsa DDU ile grafik sürücüsünü silip önceki veya güncel sürümü kurun.