NVIDIA GeForce Experience yüklü olan Driver'ı tekrar yükletiyor

Donowitz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
DDU ile grafik sürücümü kaldırım sonrasında NVIDIA'nın kendi sitesinden ekran kartım ile ilgili olan son Driver'ı buldum ve yükledim, fakat yüklememe rağmen GeForce Experience aynı sürücüyü tekrar yükletiyor yani yüklü olarak gözükmüyor, tekrar yüklememde bir sakınca var mı sorun yaratır mı?

Bana da en son öyle olmuştu. Aa ne güzel güncelleme var diyerek indirdim bir baktım bendekiyle aynı sürüm. Bir de GeForce Experience oyunları sana sormadan optimize ederek ayarları bozuyor veya çözünürlüğü yanlış ayarlıyor o yüzden pek beğenmedim ayarlarından onu kapatabiliyorsun ama ilk yüklediğinde otomatik olarak optimize ediyor sanırım. Tek güzel yanı kolay video ve görüntü kaydı yapması.

Tek kullanma amacım güncellemelerden haberdar olmak ve yüklemek, başka bir kullanma sebebim yok aslında.
Optimize olayınıda kapattım ben istemeden hiçbir programı veya oyunu optimize etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…