M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 9 8 Mart 2023 #1 531.18 sürümünde yaşanan CPU kullanımı sorununu düzeltmek için 531.26 sürümlü bir hotfix sürücüsü yayınlanmış ama GeForce Experience'da güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
531.18 sürümünde yaşanan CPU kullanımı sorununu düzeltmek için 531.26 sürümlü bir hotfix sürücüsü yayınlanmış ama GeForce Experience'da güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 8 Mart 2023 #2 Bağlantıyı bu siteden paylaşmışlar. Sürücüler bölümünden aratınca da bulamadım. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Bağlantının paylaşıldığı konu; https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/513206/announcing-geforce-hotfix-driver-53126-released-37/ Bu arada sürücünün beta olduğunu ve bir sonraki WHQL sertifikalı sürümünün beklenilmesini tavsiye etmişler. Acele etmeyin bence. Bir sorundan kurtulayım derken başka sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Son düzenleme: 8 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Bağlantıyı bu siteden paylaşmışlar. Sürücüler bölümünden aratınca da bulamadım. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Bağlantının paylaşıldığı konu; https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/513206/announcing-geforce-hotfix-driver-53126-released-37/ Bu arada sürücünün beta olduğunu ve bir sonraki WHQL sertifikalı sürümünün beklenilmesini tavsiye etmişler. Acele etmeyin bence. Bir sorundan kurtulayım derken başka sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
KS KS M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 9 8 Mart 2023 #3 reptile dedi: Bağlantıyı bu siteden paylaşmışlar. Sürücüler bölümünden aratınca da bulamadım. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Bağlantının paylaşıldığı konu; https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/513206/announcing-geforce-hotfix-driver-53126-released-37/ Bu arada sürücünün beta olduğunu ve bir sonraki WHQL sertifikalı sürümünün beklenilmesini tavsiye etmişler. Acele etmeyin bence. Bir sorundan kurtulayım derken başka sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. WHQL sürüm gelince Geforce Experience üzerinden güncelleyebilirim değil mi? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Bağlantıyı bu siteden paylaşmışlar. Sürücüler bölümünden aratınca da bulamadım. NVIDIA Support nvidia.custhelp.com Bağlantının paylaşıldığı konu; https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/513206/announcing-geforce-hotfix-driver-53126-released-37/ Bu arada sürücünün beta olduğunu ve bir sonraki WHQL sertifikalı sürümünün beklenilmesini tavsiye etmişler. Acele etmeyin bence. Bir sorundan kurtulayım derken başka sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. WHQL sürüm gelince Geforce Experience üzerinden güncelleyebilirim değil mi?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.275 Makaleler 18 Çözümler 41 8 Mart 2023 #4 Son NVIDIA güncellemesi işletim sistemi hızını %30 olumsuz etkiliyor diye bir haber görmüştüm, belki geri çekmişlerdir. Artı 0 Eksi
Son NVIDIA güncellemesi işletim sistemi hızını %30 olumsuz etkiliyor diye bir haber görmüştüm, belki geri çekmişlerdir.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.475 Çözümler 775 8 Mart 2023 #5 mkt80 dedi: WHQL sürüm gelince GeForce Experience üzerinden güncelleyebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle. Beta sürüm oldugundan ötürü GeForce Experience üzerinden yayinlayip milletin sistemini patlatmak istememislerdir Bu yüzden test etmek isteyenler icin baglanti üzerinden paylasmislar. Artı 0 Eksi
mkt80 dedi: WHQL sürüm gelince GeForce Experience üzerinden güncelleyebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle. Beta sürüm oldugundan ötürü GeForce Experience üzerinden yayinlayip milletin sistemini patlatmak istememislerdir Bu yüzden test etmek isteyenler icin baglanti üzerinden paylasmislar.