Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Mesela YouTube'dan bir video açıkken NVIDIA GeForce Experience'ın sadece oyunun sesini kaydetmesini istiyorum bunu nasıl yaparım?
Mesela YouTube'dan bir video açıkken NVIDIA GeForce Experience'ın sadece oyunun sesini kaydetmesini istiyorum bunu nasıl yaparım?
Sekolargg Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 822 Çözümler 3 11 Mart 2024 #2 Enoli1 dedi: Mesela YouTube'dan bir video açıkken NVIDIA GeForce Experience'ın sadece oyunun sesini kaydetmesini istiyorum bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'yı bilmiyorum fakat OBS'te ekran seçimi yapıp oradan sadece burayı kaydet yapabilirsiniz.
Enoli1 dedi: Mesela YouTube'dan bir video açıkken NVIDIA GeForce Experience'ın sadece oyunun sesini kaydetmesini istiyorum bunu nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA'yı bilmiyorum fakat OBS'te ekran seçimi yapıp oradan sadece burayı kaydet yapabilirsiniz.
Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #3 Sekolargg dedi: NVIDIA'yı bilmiyorum fakat OBS'te ekran seçimi yapıp oradan sadece burayı kaydet yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... OBS'ten video kaydedilinebiliyor mu? Ben sadece yayın yapılıyor sanıyordum.
Sekolargg dedi: NVIDIA'yı bilmiyorum fakat OBS'te ekran seçimi yapıp oradan sadece burayı kaydet yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... OBS'ten video kaydedilinebiliyor mu? Ben sadece yayın yapılıyor sanıyordum.
HFO Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:Asus H110m-c CPU:i5 7500 RAM:Corsair Vengeance 16gb 2400mhz SSD:Corsair Force LE 240gb PSU:Cooler Master 650W GPU:Asus Cerberus Nvidia 1050 2gb Kasa:HP Pro Desktop Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 Evet kaydediliyor.