We_Master Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 416 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Nvidia Geforce FX 5900 Ultra 256MB ekran kartı nereden kaç TL'ye alabilirim ? Bilgisayarım eski olduğu için eski bi kart seçtim. 3 ay sonra yeni sistem toplayacağım. Şimdilik bu kartı nereden kaç TL'ye alabilirim ? Teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar. Nvidia Geforce FX 5900 Ultra 256MB ekran kartı nereden kaç TL'ye alabilirim ? Bilgisayarım eski olduğu için eski bi kart seçtim. 3 ay sonra yeni sistem toplayacağım. Şimdilik bu kartı nereden kaç TL'ye alabilirim ? Teşekkürler..
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #2 Seçtiğin kart eski ve değerli olduğu için bulamayabilirsin. Bana kalırsa 3 ay daha dayanıp yeni bir sistem toplaman.
Seçtiğin kart eski ve değerli olduğu için bulamayabilirsin. Bana kalırsa 3 ay daha dayanıp yeni bir sistem toplaman.