NVIDIA GeForce G100 Yavaşlama Sorunu

• Konuyu başlatan REPTILE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 2.491
R

REPTILE

Ziyaretçi
2 gün önce NVIDIA GeForce G100 aldım ama faydasını göremedim. Doğru driver'i yükledim ama GTA SA ve L4D2 kasıyor. GTA SA zar zor oynanacak kadar hızlandı ama L4D2 kasmaya devam ediyor. G100 dandik bir ekran kartı mı? İyi bir kart ise NVIDIA Denetim Masası'nda hangi ayarları yapmamı önerirsiniz?

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA GeForce G100
2 GB RAM
Windows 7 Ultimate 32-Bit
DirectX 11

Acil yardım lazım.

2 gün önce NVIDIA GeForce G100 aldım ama faydasını göremedim. Doğru driver'i yükledim ama GTA SA ve L4D2 kasıyor. GTA SA zar zor oynanacak kadar hızlandı ama L4D2 kasmaya devam ediyor. G100 dandik bir ekran kartı mı? İyi bir kart ise NVIDIA Denetim Masası'nda hangi ayarları yapmamı önerirsiniz?

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA GeForce G100
2 GB RAM
Windows 7 Ultimate 32-Bit
DirectX 11

Acil yardım lazım.

Kardeşim G100 oyuncu bilgisayarı için ideal değildir. Normal kullanımlar için gayet ideal bir karttır. Geforce 9800 GT filan önerirdim öyle bir sisteme. Benim sattığım diğer sistemimde öyleydi işlemci düşüktü biraz 5200 işlemci vardı bende ama gayet başarılıydı. 9400 Gt 128 bit ekran kartı vardı bende 9800 alamamıştım ama Fifa 13 pes 13 cod 5 6 sıkıntısız oynuyordum bence öyle bir sistem için düşük bir ekran kartı tercihi yapmışsınız. Kasma konusuna gelince oyunların ayarlarını minimum yapmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı