NVIDIA GeForce Game Ready driver kurulmuyor

Mucahit unalan

Hectopat
Daha fazla  
Normal de driver kuramıyordum ama kurdum aygıt yöneticisinde kod 43 hatası vardı, o gitti simdi GeForce diye bir şey var, içinde Game Ready driver var kur diyor kuruyorum PC yeniden başlatılıyor ondan sonra GeForce uygulama açılıyor otomatik tekrar kur seceneği çıkıyor. Durmadan aynı şey

DDU ile sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı dene.

DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp 391.35 sürümünü kur.

DDU ile sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Zaten öyle yaptım aygıt yöneticisinde ünlem vardı gitti tek sorun geforce de uygulamada game ready diye bişey var kuruyorum kendisi reset atıyor aynı şey tekrar yine kur seçeneği geliyor
DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp 391.35 sürümünü kur.

En güncel sürümünü kurmuyimmi simdi

En güncel sürümünü kurmuyimmi simdi
Ekran kartının desteklediği en güncel sürücü 391.35 sürümü zaten. Rehber attım, okumadın mı? Bu ekran kartları için sürücü desteği 391.35 sürümü ile noktalandı. NVIDIA'nın sitesinde daha yüksek sürümler gözükebilir fakat bunları kurarken hata alırsın veya kurabilirsen bile düzgün çalışmaz.

Zaten öyle yaptım aygıt yöneticisinde ünlem vardı gitti tek sorun GeForce'de uygulamada Game Ready diye bir şey var kuruyorum kendisi reset atıyor aynı şey tekrar yine kur seçeneği geliyor

En güncel sürümünü kur muyim mi simdi

Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan sistemine uygun olan driverı kur ama kurarken GeForce Experience'i kurma sadece driverı kur. Sana söyliyecek zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı