O Oğuzhan BOZKURT Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 8 20 Mayıs 2019 #1 2. El GT 1030 ekran kartı buldum yaşadığım şehirde. PUBG mobile oynamak istiyorum sadece bir de oynanabilirse diğer oyunlar GTA5 falan. Sizce ekran kartı bana dediğim oyunları güzel bir FPS'de oynatır mı? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2019
2. El GT 1030 ekran kartı buldum yaşadığım şehirde. PUBG mobile oynamak istiyorum sadece bir de oynanabilirse diğer oyunlar GTA5 falan. Sizce ekran kartı bana dediğim oyunları güzel bir FPS'de oynatır mı? Cevaplarsanız sevinirim.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 20 Mayıs 2019 #2 Çözünürlüğe bağlı. İstediğin oyunu ekran kartıyla birlikte YouTube'da benchmark başlığı altında aratırsan videolara ulaşabilirsin. Örneğin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözünürlüğe bağlı. İstediğin oyunu ekran kartıyla birlikte YouTube'da benchmark başlığı altında aratırsan videolara ulaşabilirsin. Örneğin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et