Spawn999
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar. Packardbell easynote tk 85 f4085-j0-001tk bir laptobum var. 2+2 4 GB RAM'i vardı. 4+4 8 GB RAM'e çıkardım. 250 GB SSD aldım. Windows 7 kurdum. Nvidia GeForce GT 420M ekran kartı var. Aslında çok oyun ile ilgili kaygım yoktu ancak CS:GO'yu bütün ayarları en aza indirdiğimde bazılarını off yaptığımda da dahi oynayamıyorum.
1. Sorum bu modelde ki ekran kartı yükseltilebilir mi?
2. Sorum bir videoda GTA5 oynayan birini gördüm bu kartla üstte yazan ekran kartı aynı ama değerleri farklı bir ayar vs. mi gerekli acaba? Bendekinin de izlediğim videodakinin de fotoğraflarını atacağım. Bahsettiğim videodaki değerlere bir bakın benimkinin 2-3 katı. Ancak isim aynı. Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
1. Sorum bu modelde ki ekran kartı yükseltilebilir mi?
2. Sorum bir videoda GTA5 oynayan birini gördüm bu kartla üstte yazan ekran kartı aynı ama değerleri farklı bir ayar vs. mi gerekli acaba? Bendekinin de izlediğim videodakinin de fotoğraflarını atacağım. Bahsettiğim videodaki değerlere bir bakın benimkinin 2-3 katı. Ancak isim aynı. Ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: