NVIDIA GeForce GT 520MX kod 43 hatası

bahadrce

Femtopat
Daha fazla  
2 hafta öncesine kadar gayet güzel çalışan(veya benim öyle düşündüğüm) aygıt 2 haftadır çalışmıyor. Oyunlarda herhangi bir problem yok ancak BIOS'a giremiyorum. 2 hafta önce Windows'u yeniden kurmuştum kurulum sırasında anakartım UEFI destekli olmasına rağmen bana MBR modda kurulum yapmamı söylemişti. Acaba MBR modda olduğu için mi çalışmıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O hata geldiyse yapabileceğiniz çok bir şey yok. Sürücüleri güncellemeyi deneyin eski sürüm sürücüleri falan deneyin olmazsa anakarta müdahale edilmesi gerekir. Kend,m yaşadım oradan biliyorum.

O hata geldiyse yapabileceğiniz çok bir şey yok. Sürücüleri güncellemeyi deneyin eski sürüm sürücüleri falan deneyin olmazsa anakarta müdahale edilmesi gerekir. Kend, m yaşadım oradan biliyorum.

Öncelikle teşekkürler, dedikleriniz yaptım belki de 1000 kere ama olmadı peki neden bir anda oldu ve BIOS'a girmenin başka bir yolu var mı biliyor musunuz? Belki öyle değildir ama MBR bana yavaş geliyor UEFI'ye geçmek istiyorum en kısa zamanda.

Öncelikle teşekkürler, dedikleriniz yaptım belki de 1000 kere ama olmadı peki neden bir anda oldu ve BIOS'a girmenin başka bir yolu var mı biliyor musunuz?
Başka monitör bağlayıp deneyin. Olmazsa giremezsiniz. Ekran kartının çipinin altında küçük küçük bir sürü toplar vardır. Bu toplar lehim yardımıyla anakarta bağlanırlar. Eğer kart çok ısınırsa bu lehimler erir ve bu hata ortaya çıkar. PC kartı görür ama doğru düzgün çalıştıramazsınız.

Cihazım laptop ama yine de harici monitörle de denedim bildiğiniz üzere Windows'un Boot ekranı gelmiyor zaten o gelmeyince BIOS'u da görmem imkansız diye tahmin ediyordum yanılmadım da. Evet biliyorum bazı YouTube kanalları başka sorunlar için sökmüşlerdi ekran kartlarını oradan biliyorum ama dediklerine göre fahiş fiyatlar istiyorlarmış zaten sistemim bayağı eski eğer dedikleri gibi fahiş fiyatlarsa yaptırmam. İdareten kullanıyorum zaten nu bilgisayarı ama yavaş olmasına da katlanamıyorum doğrusu.

Fahiş fiyatlar istediklerini ben de duydum. Laptop eski, yaptırmaya değmez.

Hocam 1 dakika bekleyin çözümü atıyorum.
Hocam 1 dakika bekleyin çözümü atıyorum.
Hocam kesin çözüm veriyorum. Bilgisayarı kapatın, Laptop bataryasını çıkarın ardından kapatma tuşuna 30 saniye basılı tutun ve bataryayı takıp açın. Sonra aygıt yöneticisinden GT 750M'i devre dışı bırakıp, etkinleştirin. Sorun çözüldü, kesin çözüm.

Umarım bataryanın olmaması bir sorun teşkil etmez hemen deneyip geliyorum. Teşekkür ederim öneriniz için ha bu arada cihaz şarjda da olmayacak değil mi bu işlemi yaparken
Umarım bataryanın olmaması bir sorun teşkil etmez hemen deneyip geliyorum. Teşekkür ederim öneriniz için ha bu arada cihaz şarjda da olmayacak değil mi bu işlemi yap
Büyük ihtimalle yanlış yaptım işlemi çünkü böyle emin konuşan birisinin yanlış çözüm vereceğini düşünmüyorum
Fahiş fiyatlar istediklerini ben de duydum. Laptop eski, yaptırmaya değmez.
Haklısınız artık üniversiteye geçince yenileyeceğim. Tekrar tekrar teşekkür ederim önerileriniz için iyi akşamlar dilerim

Son düzenleme:
Rica ederim hocam, iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…