NVIDIA GeForce GT 540M güncelleme sorunu

zerolaqrap

Hectopat
Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi GeForge GT 540M ekran kartına sahip bir notebook bilgisayarım var. Nvidea/drivers sitesinden en güncel Driver'ı indirip kuruyorum fakat ekte de paylaşacağım üzere aygıt yöneticisinde hata alıyorum. Şu an çok eski sürüm Driver'ı kullanıyorum sorun yok. Ekran kartı driver güncellemesinin performansa doğrudan etkisi olduğu için bu güncelleme işlemini yapmak istiyorum. Fakat dediğim gibi güncellediğim zaman hata alıyorum. Nvidea Denetim masası vs. gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ekran kartınız oldukça eski ve en güncel sürücüleri desteklemiyor. Ekran kartınız en son 391.35 sürümünü destekliyor olması lazım. Buradan indirip yükleyebilirsiniz. Sürücüleri DDU uygulaması ile kaldırıp temiz kurulum yaparsanız daha iyi olur.

Dediğiniz sürümü yüklemiştim zaten en son ama konuda belirttiğim gibi aynı hata ile karşılaştım.

Bazi laptop ureticileri urune ozel driver cikartir. Mesela Lenovo L340 laptopta Intel UHD driverlarini lenovo sagliyor. Intelden UHD 630 ya da Control Panel driveri indirip kurmaya calisinca benzer bir hata veriyor. Belki sizde de boyle bir durum vardir. Ureticinizin sitesinden son desteklenen driver'a bakin.

Dediğiniz sürümü yüklemiştim zaten en son ama konuda belirttiğim gibi aynı hata ile karşılaştım.
Eki Görüntüle 436737

DDU uygulaması ile güvenli modda sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin. Ayrıca Intel GPU sürücünüzü de güncelleyin.

Olumsuz sonuç alırsanız bu sürücüleri deneyin.

Bazı tartışmalarda GT 540M Windows 10 için en düzgün sürümün 347.88 olduğu söylenmiş. Son seçenek o sürümü yüklemeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…