Merhaba arkadaşlar. NVIDIA GeForce GT 545 Ekran kartı için en son çıkan driver sürümü nedir ya da nereden öğrenebilirim? Ben birtane buldum ama emin değilim bulduğum sürüm 388.73. NVIDIA desteğini kaldırdığı için sitesinden bulamadım. Teşekkürler.
Merhaba. İşletim sisteminizi belirtseydiniz keşke. Bu kart ile ilgili çok bilgi bulamadım, 391.35'i almış olabilir. Bu sürücüyü kurabilirseniz deneyin, daha üst sürümleri zaten kuramazsınız.
Merhaba. İşletim sisteminizi belirtseydiniz keşke. Bu kart ile ilgili çok bilgi bulamadım, 391.35'i almış olabilir. Bu sürücüyü kurabilirseniz deneyin, daha üst sürümleri zaten kuramazsınız.
Özür dilerim haklısınız. Windows 8.1 Pro kullanıyorum 64 Bit.
Ekran kartı almıştım ama aksaklıklar oldu çalıştıramadım bu yüzden bu kartı kullanayım dedim. Kurdugum sürücü versiyonu o şekilde yazıyor.
Özür dilerim haklısınız. Windows 8.1 Pro kullanıyorum 64 Bit.
Ekran kartı almıştım ama aksaklıklar oldu çalıştıramadım bu yüzden bu kartı kullanayım dedim. Kurdugum sürücü versiyonu o şekilde yazıyor.