NVIDIA GeForce GT 740M Overclock nasıl yapılır?

Bilip bilmeden konusmayalim lutfen hd 5470 e bile overclock oluyor.

Birader benden iyi mi bileceksin ben kullaniyorum laptopu 20 25 fps arasi degisiyor overclock yapinca

''M'' ibaresi olan ekran kartlar mobil oluyor yani olmaz. Yine sen bilirsin sonra başın ağrımasın.

''M'' ibaresi olan ekran kartlar mobil oluyor yani olmaz. Yine sen bilirsin sonra başın ağrımasın.
Hd 5470 de mobil ekran karti arastirip bakabilirsin gt710 m den de kötü kart yani ona oluyosa onada olur overclock

Vede baya farkediyor oynanmayacak kadar kasan oyun oynanabilir hale geliyor örn gta v

Overclock yapmak sorunları çözmeyecek. Isısı 80-85 civarı olan dizüstü bilgisayara Overclock yapsanız bile fazla ısınmadan en fazla 3-4 FPS civarı artış alabilirsiniz.

Zaten bu Overclock sonunda bilgisayarın ısısı 90-95 civarına çıkacak ve fazla ısınmadan dolayı CPU ve GPU kullanım oranları düşürülecek. Başka bir bakış açısıyla bakarsak da Overclock sonunda ısı 100 dereceye ulaşacak ve bilgisayar kendini korumak için kapanacak. Sonuç olarak başladığımız yere geri dönüyoruz.

Önerim termal macunları yenileyip bilgisayarın içini temizlemek olacaktır. Sonrasında ise MSI Afterburner ile oyun içerisindeki kullanılan bileşenlere bakarak ısınma sorunu yok ise %100 kullanılan bir bileşen olup olmadığına bakmaktır. Duruma göre RAM ve SSD takviyesi yapılabilir.

Overclock oncesi sonrasi sicaklik pek degismiyor 80 e ciktigini hic gormedim overclocklu 65 70 lerde geziyor oyunda yükte ise 70 79 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…