NVIDIA GeForce GT540M Chivalry Medieval Warfare Kasıyor?

Dizüstü bilgisayarlarda mobile parçalar yüzünden kasmalar oluyor biliyorsundur. Çözünürlüğü aynı oyunda yaptığım gibi 1280-720 yapabilirsin. Bende 650 M bulunuyor 70 kare hızıyla oynuyorum yüksek ayarda.
 
Ondan olduğunu sanmam. Çünkü bilgisayar kaliteli. Diğer 540M li bilgisayarlar GTA IV 'ı ortada 30 fps oynarken ben yüksekte 30 fps ile oynuyorum.
 
Doğrudur oyunu pille değilde fişe takılı iken oyna bilgisayarında çünkü performans artışı olur fiş takılıyken.Çaktırma yavaştan eskimiş bilgisayarlarımız.
 
Doğrudur oyunu pille değilde fişe takılı iken oyna bilgisayarında çünkü performans artışı olur fiş takılıyken.Çaktırma yavaştan eskimiş bilgisayarlarımız.
Evet çok eskidiler Oyunları hep fişe takıp oynuyorum. Şimdi Call of Duty Ghosts Multiplayer 'e giriyorum cevap yazamayabilirim Sonra konuşuruz.
 
Steamını verirsen daha rahat konuşabiliriz.Böyle konuşursak durum pek hayıra gitmiyecektir.
 
@16986 Kardeş, ekran kartlarımız aynı Intel Core i7-2630QM 2.00 GHZ işlemcim var, 6 gb RAM'im var, bilgisayarım dizüstü fakat oyun 64 kişilik sunucularda low da bile zor oynanıyor. Aksine 16-32 kişiliklerde low da kasmadan rahat oynayabiliyorum sebebi nedir? Önerebileceğin bir çözüm yolu var mıdır?
 
Chivalry Medieval Warfare mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…