Nvidia GeForce GT540M Çıkartma Sorunu

-M.1618

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
*Bilgilendirme: Bilgisayarım "Acer Aspire 5755G" modeli. Bilgisayarımda "Nvidia GeForce GT540M 2 GB - İntel HD Graphics 3000" ekran kartları bulunuyor.

Win7 Win10'a yükselttim. Sorun başlayınca yine orj. Win7 döndüm ama soruna çözüm bulamadım.

*Ekran kartının Acer'in websitesindeki sürücüsünü yani eski sürücüyü kurduğumda PC direk mavi ekran veriyordu.

Resimdeki gibi:

112.png

*Ekran kartını son sürüme güncellediğimde ise bu sefer "Ekran kartı çıkartılabilir" şeklinde bir hata geliyor. Oyunu kapatıyorum ve PC yaklaşık 5 dakika sonra tamamen donuyor, reset atmak zorunda kalıyorum.
Resimdeki gibi:

bdca92e2482d7bf1b00b9d3c848cdb73.jpg

*Not: Bu hatayı sadece oyun oynarken alıyorum. Bilgisayarımda çift ekran kartı var. Oyunu İntel ekran kartı ile açınca bu sorunu yaşamıyorum, sorun sadece Nvidia ekran kartında oluyor. Tabii "Hd Graphics 3000" de çok performanslı olmadığı için sorunuma bir çözüm arıyorum.

*
1.png

*İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı