NVIDIA Geforce GT640 Fan Çalışmıyor

BlokC7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekran kartımın fanı çalışmıyor başlangıçta güç düğmesine bastığımda dönüyor daha sonra dönmeyi bırakıyor.
Modeli başlıkta belirttim daha iyi gözlem yapabilmeniz için videoda ekledim yardımcı olur musunuz?

Youtube link;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartı söküp tekrar tak. Vidaları iyice sık.

Fanın güç soketinin devre kartındaki yuvasına oturduğundan emin olunuz.

Aynen öyle. Kartın arkasındaki vidaları iyice sık ve yuvasına oturt.

Yanlış bilgi veriyorsam şimdiden özür diliyorum fakat, benim bildiğim bu modeller boştayken fanlar çalışmıyordu en azından belli bir sıcaklığa gelene kadar.

Yanlış bilgi veriyorsam şimdiden özür diliyorum fakat, benim bildiğim bu modeller boştayken fanlar çalışmıyordu en azından belli bir sıcaklığa gelene kadar.

Örnek olarak benim kartım oyunda olmadıktan sonra fanlar dönmüyor fakat afterburner ile istediğim gibi ayarlarsa boşta bile dönüyor. Bu arkadaş da Afterburner indirirse anlayacaktır dediğimi

Montaj'dan önce statik elektirikten ötürü birşeyler olmuş olabilir. Ayrıca belki kargoda gelirken araç hızlandığında kutu devrilip ekran kartı hasar görmüş olabilir. Veya güç kablolarını iyi takmamış olabilirsin. Hepsini doğru yaptıysan kullanma kılavuzundan bak veya yetkili servis ile görüşebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…