NVIDIA GeForce GTX 750 Ti FPS Arttırmak İçin Neler Yapılmalı?

Mellon_

Centipat
Arkadaşlar merhaba. GTX 750 Ti ekran kartım var. Ve aldığımdan beri sade bir şekilde kullanıyorum. Eğer kullananlar ve bilenler var ise ne gibi şeyler yapabilirim FPS arttırmak için? Açmam gereken bir özelliği falan var mı? Bu konuda aydınlatırsanız çok memnun kalırım. Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. GTX 750 Ti ekran kartım var. Ve aldığımdan beri sade bir şekilde kullanıyorum. Eğer kullananlar ve bilenler var ise ne gibi şeyler yapabilirim FPS arttırmak için? Açmam gereken bir özelliği falan var mı? Bu konuda aydınlatırsanız çok memnun kalırım. Teşekkürler.

Hangi oyunları oynuyorsunuz?Bazı oyunlarda olabilir (CS:GO v.b)

Ben kullanıyorum NVIDIA denetim masasından Max performans ve pil ve güç ayarlarında yüksek performans modu bu kadar. En fazla OC yaparsın o kadar da büyük bir fark olmaz.

CS GO oynuyorum.Ayarları yüksek de genelde.Yoğun ortamda fps düşmesi oluyor.

Teşekkür ederim dostum :)
CS GO oynuyorum.Ayarları yüksek de genelde.Yoğun ortamda fps düşmesi oluyor.

Teşekkür ederim dostum :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
belki işini görebilir.

Kusura bakma hocam alakasız olacak da bir sorum olacak 700 TL gibi bir bütçem var anakart islemci RAM için, senin işlemciden memnun musun nasıldır ya da daha iyi tavsiye edeceğin islemci var mı ekran kartı aynı bu arada CS:GO oynuyorum ben de.

Kusura bakma hocam alakasız olacak da bir sorum olacak 700 TL gibi bir bütçem var anakart islemci RAM için, senin işlemciden memnun musun nasıldır ya da daha iyi tavsiye edeceğin islemci var mı ekran kartı aynı bu arada CS:GO oynuyorum ben de.
Ben işlemcimden memnun değilim.Fiyatlardan dolayı alamayanlardanım.Oyun içi darboğaz yapmıyor hatta BF5 gibi oyunları da bitirdim.Ama çoklu bir kaç şey açınca dar boğaz oluyor.İşlemcimi tavsiye etmiyorum.FX serisine geçicem büyük ihtimalle

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı