E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 29 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar Nvidia Geforce GTX 8** serisi ne zaman çıkar bunun hakkında bir bilgi var mı ? Bir de çıktıktan ne kadar sonra Türkiye'ye gelir?
Arkadaşlar Nvidia Geforce GTX 8** serisi ne zaman çıkar bunun hakkında bir bilgi var mı ? Bir de çıktıktan ne kadar sonra Türkiye'ye gelir?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2013 #2 Daha 7xx serisi yeni sayılır. Nedir bu yeni seri aşkı?
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 29 Eylül 2013 #3 bysaqopa dedi: Arkadaşlar Nvidia Geforce GTX 8** serisi ne zaman çıkar bunun hakkında bir bilgi var mı ? Bir de çıktıktan ne kadar sonra Türkiye'ye gelir? Genişletmek için tıkla... 7xx serisi neyine yetmiyor? Zaten çıkalı 4-5 ay oldu.
bysaqopa dedi: Arkadaşlar Nvidia Geforce GTX 8** serisi ne zaman çıkar bunun hakkında bir bilgi var mı ? Bir de çıktıktan ne kadar sonra Türkiye'ye gelir? Genişletmek için tıkla... 7xx serisi neyine yetmiyor? Zaten çıkalı 4-5 ay oldu.
E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 29 Eylül 2013 #4 Meraktan sordum belki bu kış veya yazda yeni PC toplayabilirim de ondan sordum.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 29 Eylül 2013 #5 2 sene içinde çıkacağını hiç sanmıyorum.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 29 Eylül 2013 #6 bysaqopa dedi: Meraktan sordum belki bu kış veya yazda yeni PC toplayabilirim de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... En az 1,5 senesi var kanımca.
bysaqopa dedi: Meraktan sordum belki bu kış veya yazda yeni PC toplayabilirim de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... En az 1,5 senesi var kanımca.
E Emre Köse Hectopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 185 Yer Ankara 29 Eylül 2013 #7 Hmm o zaman bekleyip göreceğiz. Ve imkanım olursa kışın toplayayım mı yoksa yazı bekleyeyim mi ?
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 29 Eylül 2013 #9 bysaqopa dedi: Hmm o zaman bekleyip göreceğiz. Ve imkanım olursa kışın toplayayım mı yoksa yazı bekleyeyim mi ? Genişletmek için tıkla... Ben bu konuda fazla bir şey ön göremiyorum. Ama doların düştüğü bir zaman toplamanı tavsiye ederim. Şuan dolar ateş pahası. Firmalarda bunu çok güzel müşterilerine yansıtıyorlar.
bysaqopa dedi: Hmm o zaman bekleyip göreceğiz. Ve imkanım olursa kışın toplayayım mı yoksa yazı bekleyeyim mi ? Genişletmek için tıkla... Ben bu konuda fazla bir şey ön göremiyorum. Ama doların düştüğü bir zaman toplamanı tavsiye ederim. Şuan dolar ateş pahası. Firmalarda bunu çok güzel müşterilerine yansıtıyorlar.
4 4454 Kilopat Katılım 17 Haziran 2013 Mesajlar 1.589 Makaleler 2 29 Eylül 2013 #10 bysaqopa dedi: Arkadaşlar Nvidia Geforce GTX 8** serisi ne zaman çıkar bunun hakkında bir bilgi var mı ? Bir de çıktıktan ne kadar sonra Türkiye'ye gelir? Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki 4 sene 7xx serisi rahatlıkla yeter.
bysaqopa dedi: Arkadaşlar Nvidia Geforce GTX 8** serisi ne zaman çıkar bunun hakkında bir bilgi var mı ? Bir de çıktıktan ne kadar sonra Türkiye'ye gelir? Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki 4 sene 7xx serisi rahatlıkla yeter.