NVIDIA GeForce GTX 970 ve AMD FX X8 8350 Sistem Toplama

TRBob

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bu sistemi alacağım ama eksiği gediği var mıdır? Size sormadan almayayım dedim. Bütçem 3,500 TL ama dolar malumunuz sistemi topladığım sırada 2.80 TL idi ondan fiyat kabarık dolar düşünce alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem alınabilir gibi görünüyor fakat işlemci soğutucusunu Hyper 212 Evo almanı tavsiye ederim.

Neden SLI Edition aldınız ?

@Cynara İleride upgrade edebileyim diyerek seçtim ama yanlış mı olmuş ? @NaToRYuM Bu seçtiğimde gayet iyi soğutuyor diyorlar ondan seçtim hem daha ucuz.

İşte bana belli olmaz elime para geçerse yaparım.

@Bahadır1907 İntel'in Allah belasını versin vallahi ben şimdiye kadar 2 farklı pc kullandım birisi intel birisi amd işletim sistemli laptoptu ikiside ekran kartları aynıydı sadece intel de 6 gb tam amd de 8 gb ram vardı ve iki işlemcide bencmark lardan aynı dereceyi alıyordu ama oyunlarda amd bariz bir fark gösteriyordu

Ne saçmaladığınızı sorabilir miyim?

Amd fx x8 8350 kullanıyordum ben de. Geçen hafta bir sistem topladım Intel topladım ve artık Amd toplamayı kesinlikle düşünmüyorum. Intel hem daha performanslı hem de daha düşük güç tüketimin sahip. Bence siz de Intel'e yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…