Nvidia GeForce Güncelleme Yapmayınca FPS Düşürmesi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Bilgisayarım ne zaman oyunlarda kasmaya ya da çökmeye başlasa bekleyen bir Nvidia güncellemesi olduğunu anlıyorum. Nvidia kasıtlı olarak güncellemeyi yüklemeyince bilgisayarı yavaşlatıyor. Şu ana kadar kullandığım tüm bilgisayarlarda bunu yaşadım. Merak ettiğim şu; neden kimse bu konuda şikayetçi olmuyor? LoL'de bile 15 FPS'e kadar droplar yaşadım. Overwatch grafik hataları ile doldu. Neden acaba, çünkü güncelleme gelmiş...

Öyle bir şey olmadığını ne zaman anlayacaksınız? Böyle bir şey varmış gibi de milleti yönlendirmeyin kurulumu yanlış yapıyorsunuz o yüzden problemler yaşıyorsunuz.
Güncelleme geldiğinde Display Driver Uninstaller (DDU) ile kaldırıp temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

Videoyu izlersenizki göreceksiniz azalma yerine arttırım söz konusu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey olmadığını ne zaman anlayacaksınız? Böyle bir şey varmış gibi de milleti yönlendirmeyin kurulumu yanlış yapıyorsunuz o yüzden problemler yaşıyorsunuz.
Güncelleme geldiğinde Display Driver Uninstaller (DDU) ile kaldırıp temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

Videoyu izlersenizki göreceksiniz azalma yerine arttırım söz konusu.

Bir şey kurmuyorum ki update gelince kendi kendine yavaşlıyor yüklemezsem. Bariz bir şekilde grafik hataları oluşmaya başlıyor hiç yoktan. Bunları ben uydurmuyorum. Şuan yüklü değil update, olan hataların resmini atıyım olmazsa. Attığınız videoya bir şey diyemem çünkü yeni update gelince eskisi kasmaya başlıyor. Yani eski update normalde sorun oluşturmuyor ama yenisi gelince zorla yükletmek adına yavaşlatılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sana böyle bir şeyin olmadığını söylüyorum aylardır güncel sürümleri kurmuyorum. Sistemimin zorla yavaşlatılması gibi bir şey yok. Eğer update indiriyorsa arka planda o anda yavaşlama olması normal. Bunun haricinde Nvidia'nın herkes son sürüme geçsin gibi bir özellikle yavaşlatma ihtimali yok.
Adsız.png

000.png

Bahsettiğin droplar sadece sende oluyor. LoL'de 15 FPS'lere kadar düştüyse sistemini bi gözden geçir istersen. Bende 1050Ti var. Herkes eski sürüm daha iyi performans veriyor diyor fakat yanlış bilgi veriyorlar. İnternette kanıtları bile var. Yeni sürüm daha stabil çalışıyor. Şuan tüm Nvidia'yı suçladın fakat sorun senin sisteminde. Format atıp dene. 1050Ti kartım var. LoL'de +150 FPS alıyorum. Bu sadece 1050Ti gibi bir kartla. Senin Nvidia kartın ne bilmiyorum fakat seninde bu değerleri alman gerek. Ayrıca güncellemelerini de ihmal etme. Nvidia güncellemelerini yapmamışsın ve bilgisayar yavaşladı diye Nvidia'ya kızıyorsun. Yanlış. Sorun senin güncellemelerini düzenli yapmamanda. İlk çıktığı dakikalarda yaparım. Akıyor.

Bahsettiğin droplar sadece sende oluyor. LoL'de 15 FPS'lere kadar düştüyse sistemini bi gözden geçir istersen. Bende 1050Ti var. Herkes eski sürüm daha iyi performans veriyor diyor fakat yanlış bilgi veriyorlar. İnternette kanıtları bile var. Yeni sürüm daha stabil çalışıyor. Şuan tüm Nvidia'yı suçladın fakat sorun senin sisteminde. Format atıp dene. 1050Ti kartım var. LoL'de +150 FPS alıyorum. Bu sadece 1050Ti gibi bir kartla. Senin Nvidia kartın ne bilmiyorum fakat seninde bu değerleri alman gerek. Ayrıca güncellemelerini de ihmal etme. Nvidia güncellemelerini yapmamışsın ve bilgisayar yavaşladı diye Nvidia'ya kızıyorsun. Yanlış. Sorun senin güncellemelerini düzenli yapmamanda. İlk çıktığı dakikalarda yaparım. Akıyor.
GTX1060 normalde 160FPS civarı alır Lol oynarken, yeni güncelleme gelir ve ben yüklemezsem drop yemeye başlar. Diğer oyunlar içinde geçerli. Yarın yıl önce PUBG oynamak istedim bir baktım eskiden 60FPS stabil olan oyun 15FPS olmuş kasıyor ateş edemeden ölüyorum. Oyunu suçlayıp silmiştim sonra farkettimki Nvidia güncelleme bildirimi duruyormuş, onu indirince düzeldi. Sizde olmasa bile bende oluyor kafamdan uydurmuyorum bunları.

GTX1060 normalde 160FPS civarı alır Lol oynarken, yeni güncelleme gelir ve ben yüklemezsem drop yemeye başlar. Diğer oyunlar içinde geçerli. Yarın yıl önce PUBG oynamak istedim bir baktım eskiden 60FPS stabil olan oyun 15FPS olmuş kasıyor ateş edemeden ölüyorum. Oyunu suçlayıp silmiştim sonra farkettimki Nvidia güncelleme bildirimi duruyormuş, onu indirince düzeldi. Sizde olmasa bile bende oluyor kafamdan uydurmuyorum bunları.
Ben de diyorumki, hata sende burada böyle bir post paylaşman aşırı anlamsız ve saçma. Bizden nasıl bir cevap istiyorsun?

Ben de diyorumki, hata sende burada böyle bir post paylaşman aşırı anlamsız ve saçma. Bizden nasıl bir cevap istiyorsun?
Ben bunu her Nvidia ekran kartı içeren bilgisayarımda yaşadığım için yazma gereği buldum, cevap olarak beklediğim bir şey yoktu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı