NVIDIA GeForce Hotfix Driver Version 531.58 Yayınlandı

Makaleler
6
Yer
Konak / İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektronik teknisyeni
Merhaba. The Last US Part 1, Assassin's Creed Origins ve Resident Evil 4 Remake için Hotfix.

Ayrıca The Lost US Part 1 için Patch yayınlandı. Patch NVIDIA tarafında bu sürücüyü öneriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@nexpugnable hocam bu AMD değil bir sürücüde problem çıksa hemen diğer yeni sürücüde çözüyorlar.

Ben de biliyorum hocam onu. Her yeni sürücüyü kurup hata çıkarsa vs. Tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum. Hem stabil, en sorunsuz sürücü diye bu sürümü kullanıyorum.

@nexpugnable Nvidia'nın öyle en performanslısı diye bir sürücüsü mü vardı ya?

En performanslısi demiyorum hocam. En az sorun yasatan sürücülerden birisi. Performans konusunda sıkıntı çektirmiyor. Stabil yani. Yeni çıkan sürücüler, yeni oyunlarda daha fazla FPS sunabilir tabii.

GeForce Experience'de en son sürüm 531.41 görünüyor. Elle mi yüklemek gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

GeForce Experience'de en son sürüm 531.41 görünüyor. Elle mi yüklemek gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Sanırım site üzerinden yüklemek gerekiyor. Reddit'te bir Nvidia temsilcisinin yorumu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…