M mrstorm Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Öncelikle merhaba. Ben kayıt yapmaya çalışıyorum. Çok fazla denedim ve araştırdım hiçbir sonuç bulamadım. Benim sorunum mikrofonu her zaman açık bırakıtımda sesim gitmiyor ama bas konuş yaptığımda sesim gidiyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri s.jpg 49,6 KB · Görüntüleme: 21 ss.jpg 50,3 KB · Görüntüleme: 13 ssss.jpg 54,5 KB · Görüntüleme: 17 sssssss.png 136,6 KB · Görüntüleme: 18
Öncelikle merhaba. Ben kayıt yapmaya çalışıyorum. Çok fazla denedim ve araştırdım hiçbir sonuç bulamadım. Benim sorunum mikrofonu her zaman açık bırakıtımda sesim gitmiyor ama bas konuş yaptığımda sesim gidiyor. Yardımcı olur musunuz?
LewuZen jk Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRİME A520M-K / AMD RYZEN 5 5600X / MSI GEFORCE RTX 3060 12GB / Crucial 1TB M.2 SSD 3500MB-3000MB / GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar teknisyeni 2 Ekim 2024 #2 Her zaman açık olarak ayarladığında, açmak için kayıtı açınca Ctrl+alt+m tuşlarına basman geretiği yazıyo, bunu yapıyomusun. Artı 0 Eksi
Her zaman açık olarak ayarladığında, açmak için kayıtı açınca Ctrl+alt+m tuşlarına basman geretiği yazıyo, bunu yapıyomusun.
KS KS M mrstorm Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 LewuZen jk dedi: Her zaman açık olarak ayarladığında, açmak için kayıtı açınca Ctrl+alt+m tuşlarına basman geretiği yazıyo, bunu yapıyomusun. Genişletmek için tıkla... denemiştim ctrl+alt+m yapıtımda kapanıyor Artı 0 Eksi
LewuZen jk dedi: Her zaman açık olarak ayarladığında, açmak için kayıtı açınca Ctrl+alt+m tuşlarına basman geretiği yazıyo, bunu yapıyomusun. Genişletmek için tıkla... denemiştim ctrl+alt+m yapıtımda kapanıyor