Ard4x Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 94 9 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar, merhaba. Ben yeni bilgisayar aldım, bugün. CPU-Z programını yükledim. Bu iki seçenekle karşılaştım. Sizce hangisi daha iyi, hangisini tercih edersiniz?
Arkadaşlar, merhaba. Ben yeni bilgisayar aldım, bugün. CPU-Z programını yükledim. Bu iki seçenekle karşılaştım. Sizce hangisi daha iyi, hangisini tercih edersiniz?
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 9 Haziran 2019 #2 620 hafif işlerde çalışır. Nvıdıa kart ise ağır işlerde çalışır. Bu çalışmayı bilgisayar kendisi otomatik ayarlar.
620 hafif işlerde çalışır. Nvıdıa kart ise ağır işlerde çalışır. Bu çalışmayı bilgisayar kendisi otomatik ayarlar.
Ard4x Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 94 9 Haziran 2019 #3 Sağolun. Ben olayı yanlış anlamışım zaten.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 9 Haziran 2019 #4 Ard4x dedi: Sağolun. Ben olayı yanlış anlamışım zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi teknoloji gelişti eskiden işlemciye dahil grafik çipleri ancak Windows çalıştırıyordu şimdi oyun bile oynanıyor.
Ard4x dedi: Sağolun. Ben olayı yanlış anlamışım zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi teknoloji gelişti eskiden işlemciye dahil grafik çipleri ancak Windows çalıştırıyordu şimdi oyun bile oynanıyor.