O sistemle 80FPS almanız normal değil oyun içi sıcaklık değerlerine baktınız mı? Bilgisayarınız performans modunda mı? Discord kullanıyorsanız daha kolay yardımcı olabilirim.
O sistemle 80FPS almanız normal değil oyun içi sıcaklık değerlerine baktınız mı? Bilgisayarınız performans modunda mı? Discord kullanıyorsanız daha kolay yardımcı olabilirim.
Hocam merhaba, alttaki laptopa sahibim windows'ta ve geforce üzerinde tüm ayarları performans olarak atayıp ayarlarını o şekilde yaptım. Pc açılıştan 5-10 dk sonra fan açıyor ve masaüstünde bişiylerle uğraşırken bile fan kapatmıyor.
Amd işlemciye sahip olduğu için 2gb ram'den yiyor , onun için ram'i 12gb'a yükselttim.
Ayrıca oyunlarda ekran kartı ve donanımların vereceği max. performansa ulaşamadığımı düşünüyorum.
Laptop boşta olsa dahi ortalama 1 buçuk saatte pili boşaltabiliyor.
HP ile görüştüm konuyla ilgili ve pil optimizasyonu yapmak için bios üzerinden 2 kere pili doldurup boşaltma işlemi yaptık ama sonuç değişmedi.
Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim. Altta telegram adresim mevcuttur. Gerekirse discord'a da geçebiliriz.