Ekran kartım amdHata kodu numarasını hatırlamıyorum fakat benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Nvidia denetim masasından entegre grafiği seçip tekrar denermisiniz?
Yardımcı olurmusun aynı hatayı bende alıyorum amd ekran kartı kullanıyorumEkran kartım amd
Sorunun çözümünü buldum amd için.Amd ekran kartlılar yazarsa buraya yardımcı olabilirim
Aynı hata bende de var yardımcı olabilir misin?Ekran kartım amd
Sorunun çözümünü buldum amd için.Amd ekran kartlılar yazarsa buraya yardımcı olabilirim
Merhaba. Amd ekran kartım var sorunun çözümünü anlatır mısınız rica etsem?Hata kodu numarasını hatırlamıyorum fakat benzer bir sorunla karşılaşmıştım. Nvidia denetim masasından entegre grafiği seçip tekrar denermisiniz?
Merhaba. Amd ekran kartım var sorunun çözümünü anlatır mısınız rica etsem?Ekran kartım amd
Maalesef amd de bu sorun nasıl çözülüyor bilmiyorumMerhaba. Amd ekran kartım var sorunun çözümünü anlatır mısınız rica etsem?
Merhaba. Amd ekran kartım var sorunun çözümünü anlatır mısınız rica etsem?
Biraz geç yazıyorum kusurabakmayın.
Masaüstünde sağ tıklayıp görüntü ayarlarını açın.
Aşağıya doğru kaydırın en sonda grafik ayarları olacak ona tıklayın.
Burdan göz ata tıklayıp geaforce Now'u seçin ve onu güç tasarufu moduna alın.
Eğer grafik ayarları diye bir seçenek yoksa Windows güncellemelerini yapın.
Yok ben yapmam diyorsanız (AMD kullananlar için) catalyst Control Center 16.9 indirin.
Oradan güç ayarlarına girip geaforce Now'u güç tasarufu moduna alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.