SoonDestanGG Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #11 q9uiy dedi: Ekran kartım amd Sorunun çözümünü buldum amd için.Amd ekran kartlılar yazarsa buraya yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın söylermisin benim de amd
q9uiy dedi: Ekran kartım amd Sorunun çözümünü buldum amd için.Amd ekran kartlılar yazarsa buraya yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın söylermisin benim de amd
yakan12 Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 52 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #12 Bende bu sorunu yaşıyorum sistemim; -CPU: Intel Pentium P660. -GPU: Intel HD Graphics. -RAM: 6 GB. Sorunu GeForce NOW'ı internetten kullanarak çözdüm ve uygulamasını sildim ama uygulamayı kullanmayı isterdim. Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
Bende bu sorunu yaşıyorum sistemim; -CPU: Intel Pentium P660. -GPU: Intel HD Graphics. -RAM: 6 GB. Sorunu GeForce NOW'ı internetten kullanarak çözdüm ve uygulamasını sildim ama uygulamayı kullanmayı isterdim.