NVIDIA GeForce NOW abone olmak mantıklı mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Sorum başlıkta. GTX 1050, Ryzen 3 1200 sisteme sahibim. Cyberpunk 2077 almıştım indirimde fakat oynarken düşük ayarlarda inanılmaz drop yiyordum. 25 FPS meselesine girmiyorum bile. GeForce NOW'u bir deneyeyim dedim ve gerçekten hoşuma gitti. Ufak tefek sıkıntıları var ama çok da dert değil. Sizce abone olunur mu?

Sisteminiz kötü değil fakat sıra bekliyecekseniz veya her ay para vericekseniz alabilirsiniz.

Ben aboneyim Dying Light 2 oyniyorum internetim orta ama kasmadan görüntü bozulmadan zevkle oynuyorum.

Hocam bildiğim kadarıyla minimum 50 Mbps internetiniz olması lazım tavsiye edilen ise 100Mbps

Bence 100 ve üzeri Mbps alamıyorsa internetin hiç bakma bile
GeForce NOW hikayeli oyunlarda başarılı rekabetçi oyunlarda ise daha o kademeye gelemedi
Senin tercihin
İnternet sitesinde bu yazıyor yanlış hatırlıyormuşum demek ki kusura bakmayın.
GeForce NOW, 60 fps'de 720p için en az 15Mbps ve 60fps'de 1080p için 25 Mbps hız ile optimum performansa ulaşır.

Kablolu bir Ethernet bağlantısı veya 5GHz kablosuz yönlendirici kullanmanız tavsiye edilir.

Ben senin yerinde olsam 1 oyun için almazdım. Yanın da RDR2, Dying Light 2 veya Elden Ring'in falan olacak 6 aylık veya 3 aylık abonelikle oynardım. Kullandığım dönemin dolu dolu geçmesini isterdim.

Denedin ve memnun kaldıysan olay tamamen sende. Verdiğin paraya değeceğini düşünüyorsan abone olunur.

Android versiyonunda Dying Light 1 oynuyorum yağ gibi akıyor 1080p 60 fps

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…