S SemihAlp13 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 Emooom dedi: Neden bu sistemle Now alıyorsunuz. Cyberpunk falan mı alacaksınız. Normal şartlarda oynatır hafif oyunları. Genişletmek için tıkla... Yok merak ettim sadece.Bir de yüksek sistemli oyunları oynatır mı?
Emooom dedi: Neden bu sistemle Now alıyorsunuz. Cyberpunk falan mı alacaksınız. Normal şartlarda oynatır hafif oyunları. Genişletmek için tıkla... Yok merak ettim sadece.Bir de yüksek sistemli oyunları oynatır mı?
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #12 Kendi sisteminiz bence oynatır. Ama çok abartmadığınız sürece.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 24 Şubat 2021 #13 SemihAlp13 dedi: Yok merak ettim sadece. Bir de yüksek sistemli oyunları oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Uzaktan bilgisayarı kullanarak görüntü alacaksın sadece. Sistemle alakası yok. İstediği oyun oyna fark etmez.
SemihAlp13 dedi: Yok merak ettim sadece. Bir de yüksek sistemli oyunları oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Uzaktan bilgisayarı kullanarak görüntü alacaksın sadece. Sistemle alakası yok. İstediği oyun oyna fark etmez.
S SemihAlp13 Femtopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #14 Lindamca dedi: Uzaktan bilgisayarı kullanarak görüntü alacaksın sadece. Sistemle alakası yok. İstediği oyun oyna fark etmez. Genişletmek için tıkla... Ya youtube'daki videolardan gördüm.Tam olarak araştırmadım.Teşekkürler Son düzenleme: 24 Şubat 2021
Lindamca dedi: Uzaktan bilgisayarı kullanarak görüntü alacaksın sadece. Sistemle alakası yok. İstediği oyun oyna fark etmez. Genişletmek için tıkla... Ya youtube'daki videolardan gördüm.Tam olarak araştırmadım.Teşekkürler
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 24 Şubat 2021 #15 SemihAlp13 dedi: Tamam. Mesela ben GTA 5'i bayağı düşük FPS ile yaklaşık 15 20 FPS ile oynayabiliyordum. Şimdi GeForce Now'dan oynasam artar mı FPS. Ya YouTube'daki videolardan gördüm. Tam olarak araştırmadım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Allah sabır versin kardeşim. Gereksiz mesaj yazmak istemiyorum iyi günler.
SemihAlp13 dedi: Tamam. Mesela ben GTA 5'i bayağı düşük FPS ile yaklaşık 15 20 FPS ile oynayabiliyordum. Şimdi GeForce Now'dan oynasam artar mı FPS. Ya YouTube'daki videolardan gördüm. Tam olarak araştırmadım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Allah sabır versin kardeşim. Gereksiz mesaj yazmak istemiyorum iyi günler.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #16 Alma saçmalık bence. Hem iyi internet istiyor hem de ona para mı vericen. Düzenli FPS alıyorsanız problem yok. FPS takıntınız olmasım.
Alma saçmalık bence. Hem iyi internet istiyor hem de ona para mı vericen. Düzenli FPS alıyorsanız problem yok. FPS takıntınız olmasım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 24 Şubat 2021 #17 SemihAlp13 dedi: Tamam. Mesela ben GTA 5'i bayağı düşük FPS ile yaklaşık 15 20 FPS ile oynayabiliyordum. Şimdi GeForce Now'dan oynasam artar mı FPS Genişletmek için tıkla... GeForce Now'da GTA 5 yok diye biliyorum.
SemihAlp13 dedi: Tamam. Mesela ben GTA 5'i bayağı düşük FPS ile yaklaşık 15 20 FPS ile oynayabiliyordum. Şimdi GeForce Now'dan oynasam artar mı FPS Genişletmek için tıkla... GeForce Now'da GTA 5 yok diye biliyorum.