Canhcb Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 14 18 Şubat 2020 #1 Merhaba herkese, NVIDIA GeForce Now yükledim oturumu açtım, oyna butonuna bastıktan sonra oyun açılırken aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum: Hatanın çözümü nedir arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2020
Merhaba herkese, NVIDIA GeForce Now yükledim oturumu açtım, oyna butonuna bastıktan sonra oyun açılırken aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum: Hatanın çözümü nedir arkadaşlar?
Seyhan tezcan Decapat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 68 20 Şubat 2020 #2 Bendede aynı sorun var çözümünü buldunmu
Seyhan tezcan Decapat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 68 13 Mart 2020 #4 Kocyy123 dedi: Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Knk bem yapamama sebebim laptopumun normal ekran kartı bozuktu o yüzden intel hd graphic ile oynamaya çalışıyodum ama o ekran kartlaro desteklemiyomuş
Kocyy123 dedi: Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Knk bem yapamama sebebim laptopumun normal ekran kartı bozuktu o yüzden intel hd graphic ile oynamaya çalışıyodum ama o ekran kartlaro desteklemiyomuş