F f0rm3t_1 Yoctopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Merhaba, iyi geceler. Bilgisayarım çok iyi olmadığı için GeForce Now aldım fakat uygulamadan oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Tarayıcı üzerinden oynayabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi geceler. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 6,7 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba, iyi geceler. Bilgisayarım çok iyi olmadığı için GeForce Now aldım fakat uygulamadan oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Tarayıcı üzerinden oynayabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi geceler.
allfader Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 637 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #2 Bu şekilde hata verdiğinde kapat diyip tekrar bağlanıyorum. Art arda da hata verebiliyor açılana kadar aynı işleme devam. Artı 0 Eksi
Bu şekilde hata verdiğinde kapat diyip tekrar bağlanıyorum. Art arda da hata verebiliyor açılana kadar aynı işleme devam.
KS KS F f0rm3t_1 Yoctopat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 allfader dedi: Bu şekilde hata verdiğinde kapat diyip tekrar bağlanıyorum. Art arda da hata verebiliyor açılana kadar aynı işleme devam. Genişletmek için tıkla... Maalesef 2 haftadır aynı hatayı alıyorum. Sürekli denememe rağmen olmuyor. Artı 0 Eksi
allfader dedi: Bu şekilde hata verdiğinde kapat diyip tekrar bağlanıyorum. Art arda da hata verebiliyor açılana kadar aynı işleme devam. Genişletmek için tıkla... Maalesef 2 haftadır aynı hatayı alıyorum. Sürekli denememe rağmen olmuyor.