NVIDIA GeForce Now, Windows 7 ve 8.1 Desteğini Sonlandıracak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA GeForce Now Windows 7 8.1 Desteği

NVIDIA GeForce Now bulut oyun hizmeti uygulaması Windows 7, Windows 8.1 ve macOS’un bazı eski sürümleri için desteği sonlandıracağını açıkladı. Bu hafta yayınlanan bir destek sayfasında NVIDIA, Kasım 2024 içerisinde GeForce Now uygulamasını güncellemeyi durduracağını ve resmi desteğini sonlandıracağını doğruladı. NVIDIA’nın destek sayfasında şu ifadelere yer veriliyor: “Kasım 2024’ten itibaren GeForce NOW, Windows 7, Windows […]

Devamı: NVIDIA GeForce Now, Windows 7 ve 8.1 Desteğini Sonlandıracak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Eki Görüntüle 2271376
NVIDIA GeForce NOW bulut oyun hizmeti uygulaması Windows 7, Windows 8.1 ve MacOS'un bazı eski sürümleri için desteği sonlandıracağını açıkladı. Bu hafta yayınlanan bir destek sayfasında NVIDIA, Kasım 2024 içerisinde GeForce NOW uygulamasını güncellemeyi durduracağını ve resmi desteğini sonlandıracağını doğruladı. NVIDIA'nın destek sayfasında şu ifadelere yer veriliyor: “kasım 2024'ten itibaren GeForce NOW, Windows 7, Windows […]

Devamı: NVIDIA GeForce Now, Windows 7 ve 8.1 Desteğini Sonlandıracak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yani artık günümüzde Windows 10 altına düşmek mantıklı değil tarayıcılarda bile sorun çıkarıyordu Windows 7 güzeldi gayet her şeyin desteği kesilmesi üzücü düşük sistemli arkadaşlar Windows 10 da çok zorlanıcaktır Atlas OS, LTSC, ReviOS, Linux gibi işletim sistemleri kullanabilirler güzel bir bilgilendirme olmuş.

Windows bile 7 ve 8 için desteğini kesmişken bir uygulamanın desteklemesini beklemek de saçma olurdu.

Steam, Epic falan da kesecektik ben Windows 7'den Steam ve Epic'ten giriş yapabiliyorum eski laptopdan anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı