NVIDIA GeForce NOW’a Square Enix Oyunları Eklendi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA GeForce Now Square Enix

NVIDIA GeForce NOW bulut oyun hizmeti bu hafta Ubisoft ve Square Enix’ten daha fazla oyunu kütüphanesine eklemiş durumda. Haftanın öne çıkanları ise STAR OCEAN THE SECOND STORY R ve PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo. Bu arada NVIDIA, Star Wars Outlaws’ın da bu yılın sonlarında çıktığında hizmete ekleneceğini şimdiden müjdelemiş durumda. Bulut oyun hizmetine bu hafta eklenen […]

Devamı: NVIDIA GeForce NOW’a Square Enix Oyunları Eklendi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sürekli ve sürekli oyun eklemesi yapıyorlar, güzel ancak bu oyunları oynatacak sistem vermedikleri sürece oyun eklemelerinin hiçbir anlamı yok.

5 kuruş bile verilmemesi gereken platform. Müşteri desteği diye bir şeyleri bile yok. 6 aylık premium aldım 2 ay kullandım kalan ayları kullanamıyorum bile. Yazmadığım yer kalmadı daha dönüş yok. Bir platform ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. 3 yaşındaki bir çocuğa bıraksanız o bile daha iyi yönetirdi.

5 kuruş bile verilmemesi gereken platform. Müşteri desteği diye bir şeyleri bile yok. 6 aylık premium aldım 2 ay kullandım kalan ayları kullanamıyorum bile. Yazmadığım yer kalmadı daha dönüş yok. Bir platform ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. 3 yaşındaki bir çocuğa bıraksanız o bile daha iyi yönetirdi.
Turkcell'in elinden derhal alınmalı. Nvidia'ya toplu şikayet edelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı