NVIDIA GeForce RTX 2060 neden ucuz?

Bütçe
1000-2600

Ucuz olsun diye paranızı çöpe atmayı tercih ediyorsanız IBAN atayım, en azından paranız işime yarar. Bilindik siteler varken neden adını dahi duymadığınız yerlere yöneliyorsunuz?

İflas edenin Boss Bilişim değil İstanbul Bilişim olduğunu zannediyorum yanlışsam düzeltin lütfen. Boss Bilişim ile ilgili şu ana kadar parayı alıp kaçmadan ziyade uzun süren kargo şikayetleri aldık. Çok yüksek ihtimalle yurt dışından getirmeye aracı oluyorlar ve bu yüzden stoklarda olmayan ürünleri yazıyorlar. Yine bu sebepten ötürü ki Türkiye'de satılmayan ürünler o sitede mevcut ve daha ucuz. Alırsınız sorun olmaz belki ama tavsiye etmiyorum.

Boss Bilişim forumda yasaklanmış bir sitedir.

Çünkü dolandırıcı damgası yemiş bir sitede satılıyor. Bu site technopat.net tarafından yasaklı siteler kategorisine alındı.

Hocam o yasaklanan sitelere nereden bakıyoruz? Telefondan giriyorum yalnız.

Ucuz olsun diye paranızı çöpe atmayı tercih ediyorsanız IBAN atayım, en azından paranız işime yarar. Bilindik siteler varken neden adını dahi duymadığınız yerlere yöneliyorsunuz?

Hayırdır niye adama atar yapıyorsun? Adam ilk defa görmüş bu siteyi ve alayım mı demiyor. Neden bu kadar ucuz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…